Mitä tulisi elämästä, ellei meillä olisi rohkeutta yrittää mitään

-Vincent van Gogh

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Mediatavastin tehtävän ratkaisu

TiimiDIILIn kilpailut jatkuivat 8.11. sarjassaan toisen tehtävän ratkaisun merkeissä. Joukkueet olivat aikaisemmin saaneet tehtävän Rami Aaltoselta ja Mediatavast-yritykseltä, ja sen puolesta kokonnuttiin HYK:n lukiolle voittajia selvittämään. Iltapäivä oli odottavan tunnelmallinen kun tehtävien esityksiä käytiin läpi. Kaikilla joukkueilla oli hienoja näkemyksiä, kuinka verkkolehteä voisi kehittää kohti toimivaa ja lukijoita tavoittavaa mallia. Raadilla olikin pohdittavaa, mistä joukkueesta selviytyisi voittaja esitysten ollessa monipuolisia ja idearikkaita.

Pienen, mutta ratkaisevan eron muihin joukkueisiin teki taas kerran Team Kiiwi. Heidän työssään tuli esille verkkolehden tavoite vuorovaikutteisuuteen, selkeyteen ja realistisuuteen. Team Kiiwiltä yrittäjät saivat myös uniikkeja ideoita lehden sisältöä ajatellen. Muut joukkueet eivät jääneet ideoinnissa kauas, mutta jokaisella kerralla on valittava yksi voittajatiimi. Onnea taas Team Kiiwille hienosta suorituksesta! Jospa tästä jäisi muille joukkueille jotakin ns. hampaankoloon, että ensi viikon viimeisessä kilpailutehtävässä taistelu olisi edelleen tiukkaa ja tavoitteellista.

Ensi viikon tiistaina 15.11. tapaamme joukkueiden kanssa Tapiolan toimistolla Hämeenlinnassa klo 14.40.

Luvassa on kolmas tehtävänanto eli pikakilpailutehtävä, joka toteutetaan yhteistyössä Futuurimessujen kanssa HAMK:lla 16.11.2011. Tapiola antaa tehtävänannon tiistaina klo 14.40, sen puolesta kilpaillaan keskiviikkona klo 12-15 messuilla, ja lopputulokset sekä voittaja kuullaan Tapiolan toimistolla torstaina 17.11. klo 14.40. Nopeita liikkeitä ja sulavia ratkaisuja siis tiedossa ensi viikolla. Kilpailu jatkukoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti