Mitä tulisi elämästä, ellei meillä olisi rohkeutta yrittää mitään

-Vincent van Gogh

tiistai 22. marraskuuta 2011






6 kommenttia:

  1. Ihan mielenkiintoinen kurssi oli! Ja hyvä mieli jäi kurssista, että toivottavasti jatkuisi myös tuleville yrilinjalaisille!

    VastaaPoista
  2. Kurssi oli ihan okei! Odotukset jäivät hieman vajaiksi joissain kohdin, mutta ei suurempaa valittamita mistään. Toivottavasti tulveina kertoina myös Tavastialaiset lähtevät mukaan innokkaammin

    VastaaPoista
  3. Kurssi oli mielenkiintoinen ja ihan kiva! Välillä se oli työläs ja haastava mutta kuitenkin siitä oppi paljon. Kannattaa järjestää uudelleen tuleville opiskelijoille!

    Terveisin Sonja

    VastaaPoista
  4. Kurssi oli kiva, vaikka välillä olikin aika työläs. Oli mielenkiintoista, että tehtävät järjestettiin erilaisten yritysten kanssa.

    VastaaPoista
  5. Kurssi oli mielenkiintoinen ja se toi mukanaan mukavaa vaihtelua muihin koulutöihin. Kurssi oli yllättävän työläs, mutta onneksi selvisimme siitä kunnialla.

    VastaaPoista
  6. Kurssi oli mielestäni mielenkiintoinen. Välillä se tuntui melko työläältä ja turhauttavalta, sillä vaikka teimme kovasti töitä voitto meni ohitse joka kerta! Mutta kurssi oli kehittävä ja muut yrilinjalaiset varmasti hyötyisivät siitä!

    VastaaPoista