Mitä tulisi elämästä, ellei meillä olisi rohkeutta yrittää mitään

-Vincent van Gogh

torstai 17. marraskuuta 2011

Kolmannen ja viimeisen kilpailutehtävän voittaja selvisi

Tiistaina 15.11. saavuimme Tapiolan paikallistoimistolle Hämeenlinnan Palokunnankadulle kolmannen kilpailutehtävän tehtävänantoon. Tapiolan kanssa oltiin etukäteen sovittu, että kilpailutehtävä toteutetaan Futuurimessuilla seuraavan päivän aikana 16.11. Kohtaaminen yrityksen toimitiloissa oli tunnelmaltaan lämmin ja ystävällinen.

Kurssilaisia oli ottamassa vastaan Tapiolan asiakkuuspäällikkö Margit Häkkinen, joka ohjeisti joukkueita kohti tulevaa nopeatempoista koitosta. Tapiola antoi joukkueille tehtäväksi hankkia mahdollisia pankkiasiakkaita Tapiolan toimipisteelle Futuurimessuilla. Joukkueille oli etukäteen kerrottu pohjatietoa Tapiola-pankista sekä myös vakuutuspuolesta, ja tätä tietoa joukkueiden tuli käyttää saadakseen messuvieraat Tapiolan henkilökunnan jututettavaksi. Messuilla asiakkaita otti vastaan Margit yhdessä kollegoidensa kanssa. Joukkueet olivat hyvin tehokkaita työssään ja toiminta oli taidokasta. Team Kiiwin joukkuelaiset olivat tehneet oma-aloitteisesti nimilaput rintamukseen, jolloin he vaikuttivat ihan Tapiolan työntekijöiltä ja antoivat vakuuttavan kuvan. Myös muiden joukkueiden työpanos huomattiin, kun päivän aikana osastolla laskettiin käyneen asiakkaita yhteensä 251 henkilöä. Kilpailu liikkui siis näkyvillä sfaareillä messujen aikana.

Jotta kilpailu olisi oikea kilpailu, oli myös oleellista löytää voittaja päivän jäljiltä. Kokonnuimme kaikkien joukkueiden, sekä vastuuopettajien kanssa taas Tapiolan toimistolle torstaina 17.11. kuulemaan tulokset. Paikalla meidät toivotti tervetulleeksi paikallisjohtaja Heikki Lindroth sekä Margit Häkkinen. Päivä käytiin läpi koostettuna ja joukkueille ilmaistiin selkeä tyytyväisyys onnistunutta yhteistyötä koskien. Voittajajoukkueeksi paljastui jälleen kerran Team Kiiwi. Onnittelut!

Voittajajoukkue palkittiin elokuvalipuilla ja ensiapupaketilla, mutta samoin elokuviin pääsevät myös muiden joukkueiden edustajat. Ilmeisen hyvin hoidettu kokonaisuus. Tapaaminen oli iloinen ja leppoisa tunnelmaltaan.

Kiitokset jokaiselle yhteistyöyritykselle, Mikest 99, Olutravintola Birger, Kahvila Hoffi, Mediatavast sekä Tapiola, osallistumisestanne yrittäjyyskasvatusopintoihin kuuluvaan TiimiDIILI-kurssiin. Olitte meille suurena apuna ja innoittajana. Toivotamme koko väki teille tunnelmallista syksyä ja talven odotusta! Sillat on nyt rakennettu.

5 kommenttia:

  1. Loistava kurssi ja suosittelen, että jatketaan tulevaisuudessa! Taas tuli käytettyä aivoja ja pidettyä hauskaa ja mikäs tossa mukavan 3 henkilön kanssa nauttia palkinnoista =)....

    VastaaPoista
  2. Oli kiva kurssi ja hyvät yritykset! Ja TiimiDIILI oli parhaita yri- kursseja mitä oon käynyt. :D

    Toivottavasti jatkuu myös ensi vuonna.

    Karo

    VastaaPoista
  3. Jos Yri-linja tekee näin hyviä kilpailijoita, kun voittajat, niin hyvä juttu. :)

    VastaaPoista
  4. Kurssi oli ihan hyvin laadittu, mutta se olisi mielestäni vaatinut muutaman tehtävän lisää. Palkinnoista vain Birgerin oli erinomainen ja yritykseen liittyvä. Toivottavasti homma jatkuu myös Lyseolla!

    VastaaPoista
  5. Viimeinen tehtävä oli kiva ja mielenkiintoinen, koska tapoja jolla toteuttaa oli monia. Olisimme omassa ryhmässämme voineet soveltaa tehtävää hieman ja sen toteuttamis tapaa, mutta onnistui se näinkin. Loppu fiilikset kurssista ovat hyvät ja paras tiimi voitti.

    VastaaPoista